Klinkerweg

Het eerste weekend van oktober vond de muzikale locatievoorstelling Klinkerweg plaats. Deze voorstelling ontstond als reactie op de beperkende coronamaatregelen. Ik was als producer betrokken bij het werven van musici, sponsoren en subsidies.

Hoewel het tot op het laatste moment spannend was, kon de voorstelling doorgaan. De compositie is uitgevoerd door 3 professionele musici en een groep amateurs uit de regio. Lees alles over dit project op de website van Klinkerweg.

Veel annuleringen

Helaas gaan veel ingeplande concerten voorlopig niet door vanwege de maatregelen tegen corona. Een pijnlijke maar begrijpelijke maatregel. Laten we hopen dat we ze in de loop van het jaar in goede gezondheid kunnen inhalen.

Ode an die Freude

Zondag 22 maart om 18 uur speelden heel veel muzikanten tegelijkertijd Ode an die Freude van Beethoven. Allemaal op veilig afstand van elkaar. Hiermee wilden we een positief geluid laten horen tijdens de corona-crisis.

Ik deelde via deze website de partijen en maakt makkelijke versies en begeleidingslijntjes voor beginnende spelers. Uit de analytics-cijfers blijkt dat daar gretig gebruik van is gemaakt.

Je kunt de partijen hier terugvinden.